De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indholdet sponsoreret."

Mange hjemmesider er i dag bygget op omkring et CMS, hvor der ofte er mulighed for at tilføje nyheder i form af blogindlæg. Det er en rigtig god mulighed for at markedsføre sin virksomhed og komme med friskt indhold til hjemmesiden. Der er desværre alt for virksomheder, som gør brug af dette, og derfor har vi belyst fordelene i dette indlæg. Er du i tvivl om, hvordan du gør? Her får du et par gode råd til, hvordan du skal gribe disciplinen an.

Er der besøgende på din blog eller hjemmeside?

Man skal ikke lave indhold, bare for at lave indhold. Der skal give mening. Derfor er intet formål med at lave blogindlæg, hvis ikke der er nogle, der læser den.

Det skal være relevant for din forretning og dit publikum. Dem, der alligevel befinder sig på din hjemmeside. Men du skal også sørge for, at de brugere, der måske ikke kender din virksomhed i forvejen, har mulighed for at finde den. Og her er blogindlæg nyttige og det er stort set underordnet hvilken branche du befinder dig i.

Find ud af, hvad folk søger på i Google. Der er flere muligheder for det, bla. Google eget værktøj “keywordplanner”, hvor du får en indikation af søgevolumen på forskellige søgeord og specifikt hvor mange månedlige søgninger der er på enkelte søgeord eller -frase.

Sørg for at skrive en modtager og ikke til internettet

Når du har fundet en relevant søgefrase, der er mange søgninger på, går du i gang med at udarbejde dit indhold. Husk, at det skal være langt nok til, at det kan blive indekseret i Google, men sørg også for, det er skrevet til en konkret modtager og ikke bare for Googles skyld

Du kan se et eksempel på en vellykket webshop, der har formået at implementere blog på fornemmeste vis, hvis du klikker dig ind på Uniggardin.dk, som sælger gardiner online.