De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indholdet sponsoreret."

Når du driver en hjemmeside er det altafgørende at siden bliver vist, når mulige kunder vil besøge siden. Omkring år 2010 var det altafgørende for virksomheder at få sig en hjemmeside, og så var alting faktisk godt. Det betød så stort set alle eksisterende virksomheder, fik sig en hjemmeside, og at den nu bare eksistere. At få sig en hjemmeside, er naturligvis et godt skridt på vejen, men hvis siden ikke er synlig og kun kan findes ved at skrive selve hjemmeside adressen, kan det være problematisk og nærmest spild af penge.

Når siden eksisterer, er det vigtigt at den kan findes f.eks. i Google. En af de måder som kan bidrage til placeringer i Google er linkbuilding og det kan dine kunde og samarbejdspartnere hjælpe dig med. Ved at du refererer til en kunde, med f.eks. en udtalelse og link til kundes hjemmeside, kan det bidrage til at siden rangerer højere. Google betragter et link som en anmeldelse. Jo flere links til din hjemmeside, jo mere populær bliver din side, hvilket gør at den kan rangere bedre. Jo stærkere en hjemmeside som linker til din side, jo stærker er anmeldelsen. Hvis du ikke helt forstår hvordan det fungere, kan du kan sammenligne det lidt med hvis en kendt eller troværdig person nævner noget, er det flere der lytter efter det. End hvis der f.eks. var en almindelig person som siger noget. Hvis du vil vide mere om linkbuilding, kan du læse om det i linkbuildingbogen, der er skrevet af en af landets førende eksperter på området.

Selv om online markedsføring spiller en stor rolle i dag, er traditionel markedsføring stadig utrolig vigtig. En god omtale fra en kunde, som har benyttet dit produkt eller din servicer, er noget at den bedste reklame. Der sker kun hvis du yder den bedste service, hele tiden og til en hver.

Eventfirmaet Grunk Event bruger udtalelser fra kunder, samt logoer fra samarbejdspartnere og tidligere kunder. Ligeledes er der motte: Kvalitet, kvalitet og atter kvalitet. (billedet fra artiklen er lånt fra grunkevent.dk)