De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indholdet sponsoreret."

Der findes masser af forskellige steder, du kan markedsføre din virksomhed, når du færdes på nettet. Det er derfor en rigtig god idé, hvis du sikrer dig, at du har styr på dem, inden du begynder din markedsføring. Og husk på, at det er en rigtig god idé, hvis du markedsfører din virksomhed på flere kanaler, så du kan få så mange salg som overhovedet muligt. Herunder gennemgår vi nogle af de markedsføringsstrategier, det er nødvendigt for dig at kende, såfremt du har tænkt dig at markedsføre din virksomhed på internettet.

Søgemaskineoptimering

Det er en god idé, hvis du tænker søgemaskineoptimering ind i søgeresultaterne, fordi det er en god idé, hvis du gerne vil have flere kunder. Det kommer, når du søger på de søgeord, som du gerne vil have, at din forretning skal findes på. Det kunne eksempelvis være, hvis du søgte på “rullegardin“.

Facebook-annoncering

Hvor er dine kunder henne? Det må du undersøge, for ellers finde de dig aldrig, hvis du eksempelvis ikke er der, hvor de befinder sig. Er du derimod det, så vil det give god mening, fordi du bliver fundet, når du er på de sociale medier. Det er en rigtig god idé eksempelvis at være på Facebook, fordi du vil kunne finde nogle fede mennesker, som du bare kan sende dine reklamer ud til. Det er super, og du finder nok ikke en markedsføringskanal, der er meget bedre.

AdWords

Igen er vi havnet hos Google. De er så store, at du nærmest ikke kan undgå, at du bliver en smule betaget af dem. Det er der mange gode grunde til, men den bedste er nok, at der bliver søgt på livet løs, når du befinder dig her, og derfor er det også en god idé at være til stede i de sponsorerede søgeresultater. God fornøjelse.