De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indholdet sponsoreret."

Hvad er mon det absolut mest nødvendige inventar på et kontor, uanset om det er et hjemmekontor eller kontoret på arbejdspladsen? Svaret kommer ganske vist an på, hvem man beder svare på spørgsmålet. Men noget, mange garanteret ville svare, er en printer.

Spar på tiden

En printer er nødvendig og helt bestemt nyttig for nærmest alle. Det er den, fordi man næsten ikke kan undgå at skulle printe nogle papirer mindst en gang om ugen. Tilbehøret til en printer er papir og toner eller blækpatroner; Køb toner, hvis du har eller køber en laserprinter, og køb blækpatroner, hvis du har eller køber en blækprinter. Det er selvfølgelig altid en mulighed at hoppe ind på bilens førersæde og køre hen på arbejdspladsen eller ned på det lokale bibliotek eller byens skolen for at hente sine udskrifter. Men det kræver tid, og man er afhængig af åbningstiderne. Desuden er det ikke sjældent, at man i farten uheldigvis glemmer det kort, som er den eneste adgang man har til kontorbygningen. Derfor er det nemmeste altså bare at skaffe en printer til hjemmekontoret, som kan benyttes af alle husets beboere. Om du vil leje eller købe den er op til dig – at have den i hus er det vigtigste.

Dekorer hjemmekontoret

Hjemmekontoret er det eneste kontor, hvor man selv kan dekorere og indrette, præcis som man har lyst. Det bør du udnytte til det fuldeste, hvis du har muligheden. Den absolut nemmeste vej til et nyt udtryk i et rum er at gå i gang med malerklatterne. Det kræver ikke mere end blot en lidt lysere nuance at bringe nyt liv til rummet. I denne tid, hvor mange arbejder hjemmefra hver dag, er det ekstra relevant at friske hjemmekontoret op. Du kan også personliggøre det ved at pynte med børnenes kreative værker eller selvvalgte plakater/malerier.