De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indholdet sponsoreret."

Konkurrencen mellem webshops er steget kraftigt i de seneste år. Ligegyldigt om det er , modetøjsbutikker eller elektronikbutikker, så er konkurrencen ekstremt. Det er derfor ekstremt vigtigt at formidle klare og enkle budskaber, når en besøgende kommer ind på siden. I dette indlæg kommer vi med eksempler på hvad der fungere godt og viser en siden hvor det fungerer godt.

En hjemmesiden som gør det godt, er inkpro.dk, som sælger blæk og printerpatroner på nettet. Hjemmeside er en webshop, som har til formål at være førende indenfor toner og blæk til printere i danmark. Det budskab formår siden at komme klart ud med, for når man lander på forsiden, er overskriften “Altid lave priser på toner & blækpatroner”, hvilket er noget som virkeligt taler til forbrugeren. Inden forbrugeren lander ind på siden, bliver de mødt af en god velformuleret metabeskrivelse, som lyder “Prisgaranti på blækpatroner, printerpatroner, printer toner, tromler, og tilbehør til alle printere, Canon, HP, Brother, m.fl. Godkendt af E-handelsfonden.”. Ord som “Prisgaranti” og “Godkendt af E-handelsfonden” er ord som lyder godt i en kundens øre. Foruden en god metabeskrivelse, har Google “belønnet” inkpro.dk med site links, som er direkte links til flere af deres undersider, som Canon – Produkter – Epson – Brother. Det er kun noget Google belønner, hvis resultatet virkelig er godt og brugbart for den besøgende.

InkPro siger altså ikke nødvendigvis, at de er de billigste, blot at de tilbyder deres produkter til en pris der som minimum matcher alle andre.

Simpel og god kombination af grafik og tekst om printerpatroner

Der er nødvendigvis ikke altid forsiden, den besøgende lander ind på. Faktisk er det sjældent forsiden, men individuelle landingssider for hvert produkt. Derfor har inkpro.dk valgt at lade deres sitebar gå igen på mange af deres landingssider, og indeholder 8 helt klare budskaber, som opfordre kunden til at foretage et køb på deres side. FOr at skabe mere troværdighed reklamere siden også med deres flotte Trustpilot profil, som har over 10.587 anmeldelser og en trustscore på 9 ud af 10!