De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indholdet sponsoreret."

Hverdagen i firmaet kan til tider blive en smule ensformig, og der kan være brug for lidt afledning fra den ellers travle hverdag. Her det en super mulighed med en form for firmaevent. Det behøver ikke være den klassiske julefrokost – det kan i stedet være noget mere kreativt. På den måde vil dine ansatte også få mulighed for at skabe nye relationer, som helt sikkert kan give fordele i hverdagen.

Hvis du har svært ved at finde ud af, hvilket firmaevent, der skal afholdes, kan du få hjælp af et Kreativt Eventbureau. Måske i har et nyt produkt klar? Så afhold en produktlancering! Her kan i annoncere jeres nye produkt, og derudover også få en rigtig hyggelig fest, som adskiller sig lidt fra den traditionelle firmafest.

Sommerfest

En anden form for firmafest som også vil adskille sig lidt fra de traditionelle løsninger en sommerfest. Da det jo højst sandsynligt er godt vejr om sommeren, kan denne fest afholdes udendørs. I kan måske arrangere, at der til denne fest skal grilles. Det vil helt sikkert falde i de flestes smag med noget godt grillmad.

Husk også at finde en løsning til musik, så der kan blive super god stemning til denne sommerfest. Hvis det bliver en succes, kan denne fest jo gøres til en årlig tradition.

Familiedag

Man kan selvfølgelig også afholde et event, uden at det nødvendigvis behøver at være en fest med alkohol og diverse. Måske en familiedag ville være lige noget for jeres firma. Her kan medarbejderne medbringe deres familie, så de kan få en mulighed for at vise deres familie, hvor de arbejder.

På den måde får man også sat ansigt på sine kolleagers familier, og det vil uden tvivl være virkelig dejligt for de ansatte at kunne vise hinanden, hvem deres familie er.