De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indholdet sponsoreret."

Vil du gerne have endnu flere til at se og besøge din hjemmeside, har vi her skrevet tre ting, som du kan kaste dig ud i at gøre.

Vær synlig på de sociale medier

Til at begynde med kan det være klogt af dig at være meget synlig på de sociale medier. Hvis du gerne vil målrette din indsats på den bedste måde, kan det fx være en god idé for dig at være synlig på lige netop de medier, som dine potentielle kunder befinder sig på.

Sælger du fx meget til virksomheder, kan det være godt at være på LinkedIn. Er det mere B2C, du opererer i, kan det være godt at være på en platform som fx Facebook. De sociale medier kan virkelig generere meget trafik til din hjemmeside, hvis du griber det an på den rette måde.

Lav annoncer for din hjemmeside på Facebook og Google

Du kan også betale dig fra at få flere besøgende ind på din hjemmeside. Det kan du bl.a. gøre ved at købe annoncer på fx Google og Facebook. Du kan også købe annoncer på mange af de andre platforme som fx LinkedIn, Twitter, Snapchat og mange flere.

Der er fordele og ulemper ved denne fremgangsmåde. For det første kan det gå meget hurtigere for dig at markedsføre din hjemmeside på denne måde. Men omvendt kan det også koste dig en del penge at bruge betalt annoncering til at få besøgende. Så gør det gerne med omhu, så du ikke ender med at spilde alle dine penge på alt for dårlige annoncer.

Lav videoer til Youtube

Sidst, men ikke mindst, kan det også være en mulighed for dig at være aktiv på Youtube ved at lave videoer. Det kan være videoer om dine produkter, din virksomhed, dit liv, dine services, din branche eller noget helt andet.

Der er mange, både private og virksomheder, der i dag har en aktiv Youtube kanal, da det er en god måde at skabe et bånd til de mennesker, der fx er interesseret i at købe dine produkter.