De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indholdet sponsoreret."

Skal du snart i gang med at starte din virksomhed? I så fald er der visse ting du bør få gjort inden da. Læs med i denne artikel for at se tre eksempler på ting, som du skal have gjort inden du officielt starter din virksomhed.

Registrer dig ordentligt

Det er først og fremmest vigtigt at få registreret sig ordentligt. Og her snakker vi blandt andet om at anskaffe sig et cvr nummer. Dette cvr nummer kan man ofte nemt anskaffe sig ved at registrere sig selv inde gennem borgerservice. Dette kan du ofte klare i løbet af en eftermiddag, så længe du har alle de rette informationer ved hånden. Du kan eventuelt også ringe til nogen på borgerservice, hvis du har lidt svært ved at finde ud af det.

Det er dog vigtigt at være klar over, at også nogle firmaer kræver at man har en LEI kode. Skal du have sådan en kode? Du kan klik her for at lære mere om dem, samt se hvordan du kan anskaffe dig en.

Lav en god hjemmeside

Det er derudover også en god ide at gå i gang med at lave en rigtig god hjemmeside. Alle respektable firmaer bør have deres helt egen hjemmeside, hvor eventuelle kunder kan komme hen for at læse mere om firmaet.

I dag ved vi alle sammen godt, at folk søger på nettet hvis de gerne vil have mere information. Det handler derfor også om at sætte sin bedste fod forrest og vise sig fra sin bedste side. Når folk søger efter dit firmanavn, så vil din hjemmeside også helt automatisk dukker op. På den måde kan du også styre hvad det er for en ’historie’ der bliver skabt om dig på nettet. Et godt stykke SEO-arbejde er også blot en vigtig måde hvormed man kan tiltrække sig flere kunder.

Overvej at hyre en revisor

Til sidst kan det være en god ide at overveje at hyre en revisor, som kan holde øje med økonomien for en. Hvis der ikke er styr på firmaøkonomien, så er der ikke styr på særligt meget i firmaet.

Du kan naturligvis også selv vælge at stå for bogføringen og så videre i begyndelsen, hvor firmaet endnu er meget lille. Men hvis det ikke lige er din stærkeste side, så kan det være til din klare fordel at hyre nogen specifikt til jobbet.