De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indholdet sponsoreret."

Det findes et hav af forskellige prissammenligningssider. Nogen er specifikke for branchen, andre er mere generelle. Inden for mobil markedet, findes det alene et par stykke – vi har taget et kig påTeleprisguide.dk. På Teleprisguide.dk kan du sammenligne priser på mobiltelefoner og abonnementer og du kan samtidig holde dig opdateret omkring det nyeste inden for mobilernes verden. Siden er drevet af Nicolas Fredriksen, der er teleanalytiker for TelePrisTjek.dk og har blandt andet også stiftet Mobilkunden.dk og Mobilkunden App — også Teleprisguide.dk.

Hensigten med siden er for at give de besøgende et retvisende billede af, hvor det billigste abonnement er at finde henne. Ligeledes skal man også kunne finde forskellige test af telefoner, hvor de sammenligner pris og abonnement. Siden fungerer rigtig godt, og det er nemt at navigere rundt via menubjælken øverst på sitet. Her er det muligt at vælge om, du vil finde et abonnement, en telefon eller bredbånd.

Når du har besluttet dig for, hvad du vil finde den billigste pris på, er det blot at klikke over på det via menuen. Herefter kan du vælge, hvilke krav du har til dit abonnement. Derefter bliver du præsenteret for den billigste løsning, der matcher dine præferencer. Nemt og enkelt.

Mere end bare en prissammenligningstjeneste

Udover muligheden for at sammenligne priser, bringer siden en lang række aktuelle artikler. Lige i øjeblikket er roaming i eu, meget aktuelt, og derfor har siden en artikel hvor du på tre minutter kan få et overblik over de nye regler. Reglerne og priserne er stadig individuelt fra teleselskab til teleselskab. EU har ikke fjernet roaming-priserne, de har bare pålagt teleselskaberne, roaming-udgifterne, så de ikke tørres direkte af på mobilkunderne. Over de næste 7 år vil priserne yderligere falde, hvilket vil betyde en større mængde data til slutbrugeren.

Kun data er begrænset

Hvis du har du et mobilabonnement med fri tale, sms og mms, så kan du bruge løs af disse tjenester uden at bekymre dig om ekstra omkostninger. Kun dataen er begrænset, da teleselskaberne altså får kun en ekstra udgift, pga. en fair use-grænse