De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indholdet sponsoreret."

VM er i disse dage i fuld gang i Rusland, som du nok har bemærket, hvis du har prøvet at tænde dit fjernsyn, din computer, din radio eller du skulle have forsøgt dig med at åbne en avis. Det forventes, at der over hele kloden vil være omkring 3 milliarder mennesker der følger med i løbet af den næste måned. Hvor højt antallet rent faktisk bliver afhænger meget af, hvilke hold der går videre og hvem der skal spille. De fleste vil gerne se de store stjerner spille, så jo længere disse kommer, jo bedre for seertallene er det også ofte.

Indtil videre har det været et VM præget af en hel del overraskelser, selvom det kun er første runde. Der var nok ikke mange, der havde forventet at hold som Tyskland, Argentina og Brasilien ikke ville få fuld pointhøst. Der var nok heller ikke mange der have spået at Iran ville få point, eller at Frankrig og Uruguay ville have problemer med deres på papiret ret overkommelige modstandere. Det har med andre ord, været et VM fyldt med overraskelser, selvom det kun har været gang i en håndfuld dage.

Der er naturligvis nogen, der har scoret sig nogle gode gevinster ved at satse på underdogs og overraskelser. Der er dog ikke skyggen af tvivl om, at de helt store vindere på nuværende tidspunkt er de store bookmakere. For selvom overraskelser kan være dyre, så spiller langt de fleste på favoritterne, hvilket betyder, at der slet ikke har skulle udbetales så mange penge i gevinster, som der er kommet ind.

Generelt lever gamblingindustrien godt af disse kæmpe begivenheder, hvor milliarder af seeres interesse er fanget. Man ser da også den ene reklamer efter den anden i reklameblokkene, hvor der lokkes med velkomstbonus hos Leo Casino, indbetalingsbonusser til Unibet osv osv. og “gode fifs” til hvad man skal spille på i kampene. Indtil videre er der ingen tvivl om, at det er en god forretning med de mange overraskelser, der er, hvordan resten af slutrunden forløber sig, vil tiden vise, men Bet365, Unibet, Ladbrokes og hvad de ellers hedder, ser uden tvivl gerne, at der kommer til at være mange små sejrer og overraskelser, da det klinger godt i kassen.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here