De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indholdet sponsoreret."

Fold ud/læs mere bokse kan være en ulempe, når det handler om at være synlig i Google. Google elsker tekst, i forhold til at optimere en hjemmeside, er teksten en af de helt essentielle faktor. Men spørgsmålet om hvordan læser Google den tekst der er skjult i fold-ud-bokse og hvad skal du være opmærksom på, hvis du benytter dette, vil vi tage et kig på her.

Fold-ud-bokse som indeholder tekst der er skjult i bokse eller tabs, og først bliver synligt for brugeren når de klikker, kan være en ulempe for siden synlighed. Normalt ligger teksten almindeligt i kildekoden, men er ikke synligt for brugeren, indtil knappen aktiveres. Funktionen med fold-ud-bokse er i de fleste tilfælde, for at gøre brugeroplevelsen bedre, da man kun præsentere det mest vigtige for brugeren og dermed undgår at brugeren drukner i information. På den måde sikre du også en lavere bounce rate og højere konvertering, nå brugeren lander på din hjemmeside.

Cloaking skader din hjemmeside

I gamle dage kunne man skrive side op og side ned, som kun søgemaskinerne kunne læse. Dvs. at teksten var skjult for brugeren, og kun synlig for søgemaskinerne. Det kaldes for Cloaking, og kan skade dit website. Google at ønsker at vise et så reelt billede af siden som muligt og derved give brugeren den bedste oplevelse, som muligt.

Kan Google læse teksten i Fold-ud-bokse?

Ofte bliver fold-ud-bokse indekseret, men selvom det er indekseret, betyder det ikke, at det er til at finde for den almindelige bruger, bare fordi du kan søge det frem gennem Google. Det kan ofte lægge sig i det supplementære indeks. En side som sælger hæve sænkeborde, Inventarland.dk, har lavet Fold-ud-bokse for deres menu og det fungerer helt fint, og ikke en ulempe. Så længe det er implementeret korrekt og ikke for meget tekst der bliver skjult, er det ikke en ulempe.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here