De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indholdet sponsoreret."

Strygemærker har masser af brugsmuligheder. Her får du inspiration til at anvende strygemærker på flere forskellige måder. Både som opmærkning af tøj, men også som pynt eller bare for sjov.

Opmærkning eller ”navn i tøjet” er nok den mest traditionelle måde at bruge strygemærker på. Her stryger du et lille strygemærke med navn påtrykt ind i tøjet. Så er strygemærkerne usynlige når du har tøjet på. På denne måde er du altid sikker på, at kunne genkende dit eget (eller dine børns) tøj. Også selvom det skulle blive glemt et sted. Denne måde at bruge strygemærker på, bliver også anvendt på plejehjem, hvor tøjet bliver vasket på vaskeri. Strygemærker er meget slidstærke og tåler kogevask. De er derfor helt fantastiske at bruge i tøj, der tit bliver vasket ved høje temperaturer. Du kan derfor også sagtens bruge strygemærkerne i sengetøj eller på duge.

Strygemærker med logo

Har du brug for at sætte logo på firmatøjet? Så er strygemærker med logo en nem og billig løsning. Du kan bestille strygemærkerne i præcis den form og størrelse du har brug for – og selvfølgelig i dit logos farver. Strygemærkerne er nemme at stryge på tøjet og kan sættes på alt fra T-shirts, bukser, forklæder etc. Strygemærker med logo stryger du på tøjet med et almindeligt strygejern.  Bestiller du strygemærker i store formater, bør du overveje at bruge en varmepresse, for at få det bedste resultat.  Når du vælger at bruge strygemærker med logo har du mulighed for at ensarte medarbejdernes tøj og gøre det professionelt. Samtidig kan dine medarbejdere selv gå ud at købe det tøj de gerne vil gå i og som passer dem bedst.

Strygemærker til sjov og ballade

I ovenstående har strygemærkerne primært en praktisk funktion, men da der er mange designmuligheder med strygemærker kan de selvfølgelig bruges nøjagtigt, som du ønsker det. Nogle vælger derfor at designe deres egne strygemærker til at friske en kedelig T-shirt op eller til at lave deres helt egne designs.

Børnetegninger, illustrationer og andet er nemt at uploade. På denne måde, kan du nemt få trykt dine personlige strygemærker, som kan bruges til alverdens ting. Strygemærker med en personlig illustration er simpelthen så fine at bruge på muleposer. Muleposerne kan du bruge som gaver eller bare til dig selv. Deskiller sig garanteret ud og er altid nemme at kende.

Du kan også uploade et billede, når du designer strygemærker, fx af din hund. Så vil du glæde en hundeglad person, er det nemt at lave en personlig T-shirt billigt og hurtigt.

Strygemærker til at angive størrelse eller brand

Mange vælger vævede labels, når de vil brande deres tøjmærke. Men et strygemærke kan opfylde tilsvarende behov. Et strygemærke med brandnavn i nakken eller størrelse er en nem og diskret måde at sætte et label i tøjet på. Vil du hellere have strygemærkerne synligt på tøjet som en del af designet, sætter du dem præcis dér, hvor du gerne vil have dem.  

Hos Ikast Etiket kan du designe og bestille strygemærker i dit design. Se deres hjemmeside og design dine   strygemærker i dag.