De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indholdet sponsoreret."

“Content is king” er et af disse års helt store slagord. Men hvad betyder det egentlig – og hvad menes der med content?

Content betyder selvfølgelig indhold, men i marketingsammenhæng betyder det lidt mere. Content er nemlig især det indhold, der skaber værdi for dine kunder. Det er for eksempel derfor, content marketing er blevet det store nye.

Hvad er content marketing

Content marketing betyder, at du tilbyder dine kunder meget mere end bare dine produkter. Du giver for eksempel gratis tips og tricks, som dine kunder får noget ud af. Pointen med content marketing er, at du ikke sælger det til dine kunder – du skaber værdi for dem. Det giver en stærk kundeloyalitet og øger chancen for, at dine kunder handler ved dig næste gang.

Content is king

Det er lige netop derfor, vi siger, at content er king. Det er nemlig i høj grad godt content, der skal sælge dine produkter. Derfor må du aldrig betragte godt content som en stor udgift. Det er nemlig helt forfejlet, når virksomheder tror, at de giver deres produkt væk gratis gennem godt content.

Content giver en smagsprøve på det, du kan. Det frister kunderne og giver dem en bedre indikation af, hvad lige præcis du kan tilbyde. Det sikrer dig et bedre match mellem produkt og kunde og øger chancen for, at dine kunder anbefaler dig videre til andre. Udgiver du for eksempel gode blogindlæg og relevante emner, er der også stor chance for, at dine kunder deler dem i deres netværk – dét er gratis markedsføring og god reklame lige ned i lommen.