De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indholdet sponsoreret."

Facebookannoncering er stadig noget relativt nyt på markedet. Man finder dog nærmest ikke et marketingbureau i landet, som ikke tilbyder denne ydelse til deres kunder, da mange virksomheder ønsker at være repræsenteret på de sociale medier og vise deres kommende kunder eller følgere, at de engagerer sig i dem. Men nogle finder det vanskeligt at udarbejde kreative opslag, som kan genere mange kliks og likes. I virkeligheden handler dette også om helt almindelige og ”organiske” opslag, som også kaldes for content marketing. Her er det samme mur flere organisationer støder ind i, når de skal dele budskaber.

Der er jo nogle matematiske formler – altså algoritmer – som er afgørende for, hvor mange brugere opslagene kommer ud til på Facebook. Når du annoncerer på platformen kan disse algoritmer også spille ind, men det er ligeledes et afgørende element, hvor mange penge du smider efter annoncerne. Selvsamme modtagere af kommunikationen skal herefter finde budskabet relevant og informativt, før de ønsker at like og tilkendegive deres entusiasme omkring emnet. Det er derfor ikke helt ligegyldigt, hvad du skriver eller deler på de sociale medier. Hvis du har en virksomhed, som arbejder med at tømme dødsbo, skal du altså ikke dele opslag omhandlende søde katte eller hunde. Dyrene er for langt fra dit primære arbejdsområde. I stedet kan du dele sobre og anonyme opslag omkring diverse dødsbo, som du tømmer. Dette skal naturligvis være i overensstemmelse med de pårørende, da der kan forekomme personlige artefakter i videoer og billeder.

Du skal altså sørge for at dele opslag, billeder og videoer af emner, som er relevante for din virksomhed. På denne måde skaber du flere engagerede følgere, som netop ønsker at følge med hos din virksomhed, da de kan regne med, at de kommende opslag fra din profil omhandler et emne, de i forvejen er vilde med.