De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indholdet sponsoreret."

Uanset om man er ansat i et forsikringsselskab eller ej, så kan man sagtens sætte sig ind i, at alle episoder, hvor man er nødsaget til at kontakte sit forsikringsselskab ikke er det fedeste i hele verden. Det betyder oftest, at der er sket et eller andet, og det er jo helst dette, man gerne vil undgå. Som forsikringsselskab er det særdeles vigtigt, at man hele tiden har dette in mente, så man kan give sine kunder den bedste oplevelse.

 

Gør det svære arbejde for dem

Har man som kunde været ude for en træls oplevelse, hvor man er nødsaget til at kontakte sit forsikringsselskab, er det sidste, man har lyst til, en hård, svær og lang periode med forsikringssnak. Det skal gå hurtigt og nemt. Som forsikringsselskab kender I selv til alle forløbene, alt det der skal udfyldes osv. Derfor er det super vigtigt, at man giver kunderne den bedste oplevelse ved at gøre alt det hårde arbejde for dem. For kunderne er det vigtigt, at de føler, at det var en smertefri oplevelse. For at kunne udføre dette i praksis, er det også vigtigt for Jer, at I har gjort det så nemt som muligt for Jer selv ved hjælp af digitaliseringen. Sørg derfor for fx at have et EDI-system, der gør det nemmere for Jer at snakke sammen med andre forsikringsselskaber, hvis der skulle komme sager, hvor dette er nødvendigt. Dette gør, at I kan lette en byrde hos Jeres kunder.

 

Bliv et foretrukket forsikringsselskab

Som almindelig borger går man altid med det håb om, at man ikke får brug for sit forsikringsselskab, hvilket også betyder, at man som potentiel kunde leder efter billige forsikringer. Dog forventer man stadig, at man får den hjælp, man har brug for, hvis noget skulle ske samt et smertefrit forløb. Kom derfor forrest i køen blandt forsikringsselskaberne med digitaliseringen.