De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indholdet sponsoreret."

Som ejer af et skovareal har man ofte noget træ, som man skal gøre et eller andet ved – det kan man ikke undgå. Sommetider må man fælde sine træer, så man kan styre, hvor højt de vokser og så videre.

Men når man fælder dem, skal man også pludselig til at gøre noget ved dem. Træer er store, og de er ikke lige noget, som man kan have liggende. Det er dog heller ikke det nemmeste i verden at skulle skille sig af med dem.

Dog er der heldigvis blevet opfundet en maskine, der gør det nemt at komme af med sine træer. Denne maskine er en brændekløver. Sådan en kan du finde på https://www.dk-tec.dk/maskiner-til-skov-og-trae/braendeklovere.html og læse mere om i afsnittet nedenunder.

Løser dine problemer

Med en brændekløver kan du tage et stort træ og få gjort det til en masse mindre stykker træ. Det er en helt genial opfindelse, som er perfekt til dig, der ejer skovareal.

På den måde kan du nemt skaffe dig af med de store træer, som du unægtelig har en masse af. En brændekløver forudsætter dog, at du ejer en traktor, men det gør langt de fleste mennesker med skovareal i forvejen, så det er umiddelbart ikke noget problem.

Når de store træer er blevet flækket og gjort til mindre stykker træer, har du nogle forskellige muligheder.

Hvis I har en brændeovn i jeres hjem, er det oplagt at gemme noget at træet til at kunne fyre op med. Har I dog ikke en brændeovn, kan I måske gøre en lille forretning ud af jeres brænde.

Alt det brænde I får produceret kan I sætte til salg og sælge til andre mennesker, der ejer en brændeovn. På den måde kan I rent faktisk tjene penge på jeres træer. Det kan man ikke klage over.