De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indholdet sponsoreret."

Det kan være som at færdes i en jungle, når du tager et kig på det store udvalg af printere på markedet. Derfor er det forståeligt, hvis du finder det svært at finde den helt rigtige printer til din virksomhed. Heldigvis kan denne guide forhåbentlig hjælpe dig godt på vej. I det følgende kan du nemlig læse om nogle af de væsentligste overvejelser, du bør gøre dig, når du køber printer til erhverv.

Hvad skal printeren primært benyttes til?

Det er i høj grad dine behov, der er med til at afgøre, hvilken printer du skal vælge.

Skal printeren udelukkende bruges til at printe et tekstdokument eller to i ny og næ, så er der ingen grund til at investere i en meget dyr printer med god fotokvalitet, stor printkapacitet og andre smarte funktioner.

Skal printeren derimod benyttes hyppigt til at printe bunkevis af tekstdokumenter, eller ønsker du at kunne scanne dokumenter via printeren til din computer? Så er det helt klart pengene værd at investere i en slidstærk printer med indbygget scanner, der kan arbejde i et hurtigt tempo.

Hvad er din maksimumpris for en printer?

Printere er ikke ligefrem billige apparater, om end de er en nødvendighed på ethvert kontor. For at gøre jagten på den rette printer nemmere, bør du fastlægge et budget. Prisen afhænger i høj grad af, hvilke funktioner printeren skal være udstyret med. Du kan sagtens finde budgetvenlige printere, men her kan det være nødvendigt at gå på kompromis med dine krav til printerens kunnen.

Køb det rette udstyr til printeren

En printer fungerer ikke uden det fornødne printerpapir og blæk. Når du køber blæk til din printer, skal du være opmærksom på, at det er designet til forskellige printerserier. Vil du undgå at købe blæk, der ikke kan bruges, så køb blækpatroner, der passer til netop din printer.