De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indholdet sponsoreret."

Mange virksomheder har en hjemmeside i dag. De fleste vælger at få siden lavet i et såkaldt CMS, hvor de selv kan opdaterer informationer og indhold på siden. Det er ikke helt lige gyldigt hvilket system din hjemmeside er lavet i. Læs med her.

CMS står for Content Management System, og handler om hvordan du opdatere og vedligeholder indholdet på din hjemmeside. Et CMS med det system som hjemmesiden er udviklet i, med andre ord et system, som kan styre og vise ens hjemmeside og dens indhold. De mest anerkendte CM systemer, er Wordpress, Umbraco, Joomla og Magento. Der findes mange flere, og mange webhoteller som f.eks. one.com og dandoæmne har deres eget system, som tilbyder. Nogle CMS er bedre til at håndtere store sider, hvor andre er mere henvendt til webshops, hvor disse populære systemer, prestashop og shopify kan nævnes. Når du vælger at benytte et cms, har du langt bedre mulighed for at opdatere sidens indhold, og det er en rigtig vigtig faktor overfor Google. Hjemmeside searchengineland.com har udarbejdet et periodisk system over hvor vigtige de forskellige SEO faktor er, tabellen kan ses her. Bogstaverne Cf, som refererer til Fresh, har en faktor på +2, hvilket betyder at nyt indhold på en hjemmeside, har en relativ høj faktor i Google.

Gør det nemt for dig selv, flyt din side til et godt CMS

Denne side altommarketing.net er lavet i WordPress. WordPress systemet er sat op på på en måde så det bare fungere og der er frihed til at gøre alt. Andre systemer  kan være lige så gode. Her er et eksempel på et mindre CMS, nemlig Tigercms, som bliver benyttet af bostedetvendelbo. Her har man ikke helt de samme muligheder som f.eks. i WordPress, men til gengæld er systemet let og meget brugervenligt at navigere rundt i.

Hvis i ønsker at være mere uafhængige af selve platformen og jeres webhotel, er WordPress allerede et par meter foran.