De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indholdet sponsoreret."

Der er mange par, der vælger at gå til parterapeut. For selvom man måske godt kan huske dengang, hvor det hele gik godt i forholdet, så kan de fleste par løbe ind i store eller små problemer, hvor det netop kan give mening at opsøge professionel hjælp, hvis man gerne vil prøve at redde forholdet. For det er alligevel de færreste par, som ønsker at gå fra hinanden uden lige at kæmpe lidt for det først – især når man har været sammen i lang tid og måske også har børn sammen. Så find en parterapeut i København, der kan løse jeres problemer – store som små.

Dem med store konflikter

Man kan nok umiddelbart tænke, at det er de par, som har rigtig store problemer, som vil opsøge en parterapeut. Sådan vil det også tit være, medmindre problemerne er så store, at man ikke tænker, at de er til at redde. Men hvis man netop har en stor konflikt i forholdet, eksempelvis at der er en, der har været utro, og at det har skabt en meget ubehagelig stemning, kan det give mening at snakke med en parterapeut, som måske kan give nogle værktøjer til, hvordan man kommer videre derfra.

Dem der gerne vil styrke forholdet

Men man behøver faktisk ikke at have store problemer i forholdet for at gå til parterapi. Der er nemlig flere og flere par, som er begyndt at gå til parterapi, selvom de ikke engang har nogle store problemer. Så er formålet derimod nærmere, at man gerne vil komme problemerne i forkøbet og sikre sig, at man har en god dialog med hinanden – for man lærer netop også at kommunikere med hinanden på en anden måde i parterapi, fordi parterapeuten netop kan fremhæve nye sider af forholdet og nye måder at snakke om problemer på.