De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indholdet sponsoreret."

Hvis man har en hjemmeside, kan det være svært at få trafik ind til sin side, og trafik er naturligvis en afgørende faktor, hvis man vil have succes online. Der er mange måder at få trafik på til sin hjemmeside. Vi har samlet et par ting som sætter gang i tempoet med det samme.

Målrettet annoncering

En mulighed  for at få flere besøgende er annoncering på Google adwords, hvor man betaler sig fra at få besøgende på sin hjemmeside ved hjælp af de betalte annoncer. Dette er en nem løsning, der giver besøgende med det samme, men samtidig kan det også være en dyr fornøjelse. Undersøg først hvad fortjeneste er på de enkelte vare det bliver annonceret med, og justere så budgettet der efter.

Facebook er også en mulighed, hvor man ligesom på Google også kan annoncere for sine produkter eller sin hjemmeside. Det kommer meget an på hvilke type virksomhed man laver annoncer for, da ikke alle produkter egner sig til at blive markedsført på Facebook.

Fælles for både Google AdWords og Facebook er at man kan målrette annoncerne til en bestemt målgruppe, og på den måde være mere sikker på at man rammer den konkrete målgruppe med det konkrete budskab.

Tilmeld siden til prissammenligningssider 

Der er også den mulighed at få links fra hjemmesider, der eksempelvis sammenligner priser og sender de besøgende videre til din webshop. Der findes flere eksempler på disse, hvor de besøgende kan finde de produkter de er interesseret i, og når de så vil købe, bliver de sendt videre til en webshop, hvor det kan købes. At sammenligne mobilpriser online er blevet meget utroligt populært og der findes rigtig mange forskellige tjenester til det..

Man kan kombinere det hele

Hvis du vil have den bedst mulige forrentning og ellers har råd til at investere i din online markedsføring, så er en kombination af alle, både AdWords, Facebook, Linkbuilding og generel SEO optimering langt den bedste måde at sørger for at dine besøgende lægger mærke til dig.