De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indholdet sponsoreret."

Marketing er et af de vigtigste stykker arbejde som en virksomhed gør for sig selv eller andre. Det er igennem marketing, at de finder deres nye kunder, deres nye investorer, deres nye ansatte osv. Det kan gøres på mange forskellige måder, men i dag er det primært online marketing der er i fokus. Dette foregår fx via SEO, annoncering på sociale medier og andre hjemmesider og på mange andre måder. Dermed er det ikke sagt, at mange virksomheder ikke også kombinerer sin online marketing med god gammeldags offline marketing. To af de metoder som stadig er uhyre effektive er afholdelse af kurser og konferencer. Læs om deres fordele herunder og finde lokationen til din næste konference her.

Afhold kurser for andre end jeres ansatte

Normalt når ansatte skal deltage i kurser, tager de et andet sted hen, hvor de tager kurset sammen med folk fra andre virksomheder. Dette er vigtigt at gøre, hvis man vil opdatere sine færdigheder indenfor sit fagområde. Men man kan også kombinere det med marketing. Hvis man selv afholder kurser i sin virksomhed, får man folk udefra ind, som man viser hvad ens virksomhed kan.

Promover jeres virksomhed på konferencerne

Konferencer bruges til mange forskellige ting. Som oftest er det en masse virksomheder som mødes og taler om, hvad de kan tilbyde hinanden. Her kan man finde kunder, hvis man tilbyder et business to business produkt. Man bruger også konferencerne til at markere sin position på markedet overfor de andre virksomheder.

Brug begge til at finde interessenter

Interessenter er de individer eller virksomheder som har en interesse i ens virksomhed. Her kan der være tale om kunder, samarbejdspartnere, investorer osv. I forretning er det hele tiden vigtigt at netværke og finde ud af, hvordan man kan hjælpe hinanden. Derfor skal man målrette sine invitationer mod sine målgrupper. På den måde får man mest ud af sine kurser og konferencer.