De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indholdet sponsoreret."

Som du sikkert allerede har bemærket, er vi godt inde i december måned, og det betyder, at julen står før døren. For dig, som er virksomhedsejer, betyder det, at du skal til at have styr på julegaven til dine medarbejdere, så de kan få den med hjem, når de går på juleferie. Det er ikke nødvendigvis en nem opgave, og du får derfor et par tips her.

Giv et relevant kursus

De fleste medarbejdere er vilde med kurser, fordi det udvikler deres kompetencer og styrker deres CV. Som chef kan du sagtens give en julegave til dine medarbejdere, som du selv vil få noget positivt ud af. Det er som regel en win-win situation, hvis medarbejderen får et kursus, fordi han eller hun føler sig værdsat, og I som virksomhed er med helt fremme med nyeste viden. Du kan for eksempel give dine medarbejdere et relevant kursus i brandbekæmpelse. Det er vigtigt at kende til, hvis uheldet er ude. Klik her for at læse mere.

Giv et fællesophold

Det er rigtig vigtigt i alle virksomheder, at medarbejderne kan arbejde sammen på fornuftig vis, således at opgaver bliver løst på tværs af organisationen. Det er ikke noget, der kommer af sig selv, og det kræver at dine medarbejdere har en indbyrdes god relation til hinanden og har kompetencerne til at arbejde sammen. Dette kan du for eksempel sikre med teambuilding, hvor medarbejderne bliver guidet igennem nogle opgaver, som kræver et godt samarbejde for at blive løst. Du kan sagtens gøre dette til en julegave. Giv for eksempel dine ansatte et weekendophold i julegave, hvor formålet er, at de skal lære kollegaerne bedre at kende.

Giv en lækker gavekurv

Det behøver ikke at være et kæmpe projekt at skulle finde den perfekte julegave. Hvis du ikke synes, at de to forslag, som allerede er nævnt, er relevant for dine medarbejdere, går du aldrig galt i byen med en kurv fyldt med lækkerier.