De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indholdet sponsoreret."

Det behøver ikke at gøres til en raketvidenskab at gå efter mersalget. Faktisk kan flere metoder vise sig som effektive. I dette indlæg vil vi se på muligheder for at skabe mersalget ved brug af mærkater med logo.

Det lille ekstra…

Det lille ekstra kan gøre en stor forskel. Faktisk kan et lille klistermærke skabe salg, hvis det bruges korrekt. Her er et par bud på, hvordan du kan anvende dem i din branding.

Vis dit ansigt

Et personliggjort og visuelt flot klistermærke kan vække nysgerrighed hos de personer, som ser det. Derfor er det vigtigt, der bliver lagt kræfter i at få det designet med det rette slogan – og at det herefter bliver flittigt brugt!

Fordelen ved et klistermærke er, at det jo kan klæbe til næsten alt. Derfor kan du bruge alle chancer for at sætte det på produkter o.l., så du maksimerer din mulighed for at blive kendt eller genkendt – og få potentielle kunder til at opsøge dig.

Driv trafik

I dag foregår meget online. Og hvis du har en forretning, har du med garanti en online tilstedeværelse. Også selvom du måske ikke har en decideret webshop, har du sandsynligvis en hjemmeside, som driver henvendelser – eller måske en Facebook, Instagram, LinkedIn eller helt fjerde form for digital profil i forretningsøjemed.

De digitale profiler er vigtige salgskanaler, og selvom dit mærkat med logo ikke kan udtrykke de samme mængder information, kan det stadig fører modtageren til et af de digitale områder.

Du kan f.eks. placere klistermærket på pakker, som du sender ud. På den måde kan din modtager se webadressen eller måske scanne en QR-kode, som fører videre til en vigtig kanal.

Husk at selv hvis du ikke kan skrive meget information, kan et simpelt hashtag være med til at profilere dig på en bestemt måde for din målgruppe. Tænk kreativt, så er der massevis af muligheder for at føre kunden til en af dine salgsmagneter.

Brand dig på gaver til andre

Hvis du f.eks. sender pakker ud som gavekurv eller lignende, så sørg for at sætte dit klistermærke på. Det skal naturligvis gøres diskret, så det ikke stjæler opmærksomhed, men det er helt normalt at placere mærkatet, så modtageren kan se, hvor gaven stammer fra – samt på f.eks. hvilken webadresse han eller hun kan læse mere om din forretning.