De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indholdet sponsoreret."

Konferencer er en rigtig god måde at skabe nye netværker i businessverdenen. Gode netværker kan være altafgørende for en virksomheds fremtid, da gode samarbejder kan hjælpe med væksten af firmaet. Læs med i denne guide om, hvordan man markedsfører firmaet til konferencerne.

Vis hvem I er

Der skal ingen tvivl være om, hvem firmaet er, og hvordan firmaets visioner ser ud. Skab en stærk tilstedeværelse på konferencen vha. gode markedsføringsteknikker. Den første teknik er at være visuelt synlig i billedet. Et roll up banner, visitkort og uniformer kan hjælpe jer med at blive lagt mærke til i løbet af dagen. Gode billeder med slogans, der afbilleder jeres morale og tilgang, kan også hjælpe med at fange folks blikke og nysgerrighed. Hvis der er mulighed for det, så sørg for at have en talsmand til at give et oplæg en eller flere gange i løbet af konferencen, som virkelig kan skære ud i pap, hvem I er, og hvilke muligheder det ville give et andet firma at starte et samarbejde med jer. Sørg også gerne for at have en god hjemmeside, der kan refereres til undervejs, så de kan undersøge videre om firmaet – bliver de nysgerrige.

Planlæg netværker

Man kan ikke altid forudsige præcis, hvilke netværker der bliver etableret i løbet af en konference, og det er også noget af det spændende. Men det betyder ikke, at man ikke kan forberede sig lidt hjemmefra. Lav lidt research af dem, der deltager til konferencen, og notér om der er et særligt kompatibelt firma, du gerne vil sikre dig et godt netværk med. Lidt forberedelse til, hvordan du bedst muligt pirrer det firmas interesse, kan virkelig gøre en stor forskel og øge dine chancer for et godt samarbejde. Et godt netværk er altafgørende for succes i virksomheden. Man kommer nemlig sjælendt frem i billedet, hvis man altid står alene.