De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indholdet sponsoreret."

Hvis du har en webshop, kan det være svært at finde ud af, hvordan man får solgt sine produkter. Der er mange måder, det kan gøres på, og her har vi samlet nogle af de tips, der virkelig får dit salg til at skyde i vejret.

Sælg dine udsolgte varer og saml mail-adresser samtidig

Der er intet, der er mere irriterende, hverken for kunde eller forretning, hvis et produkt er udsolgt. Hvis dit produkt er en smule unikt eller billigere end andre steder, vil kunden som regel gerne vente på, at varen igen bliver tilgængelig.

Derfor kan du med fordel opsætte en boks, hvor man har mulighed for at få en mail, når produktet er tilbage på lager. Det kræver selvfølgelig, at man skriver sin mail. Det kan du udnytte til din fordel, fordi du både har mulighed for at sælge dit udsolgte produkt, men du har også mulighed for at få brugeren til at krydse af, at de gerne vil modtage andre gode tilbud.

Skift dit lager ud og tjen penge på det

Når du holder udsalg, er det en god måde at skifte dit lager ud, samtidig med at du kommer til at tjene penge på det. Det kræver selvfølgelig, at du prissætter det, så du får et overskud ud af det, men generelt er det en god idé at sørge for, så du ikke brænder inde med et lager.

Webshoppen Dr-Adams.dk, der blandt andet sælger Soulland, holder lige nu udsalg, hvor mange af deres varer er næsten nede på halv pris. Det er effektivt, og selvom du ikke er her, du tjener en formue, er det stadig en god forretning — især hvis du kan få nye kunder i butikken, der ikke har handlet hos dig før.

Sørg for, at kundeservicen er i top, så de bliver imponeret. Dét er noget, der sælger, og får dem til at vende tilbage til din butik.