De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indholdet sponsoreret."

Du har nok selv siddet med en ide eller to om, hvordan du kunne gøre hverdagen lettere for folk – inklusive dig selv – med en app. Der findes mange tusinde apps – allesammen med gode intentioner, men ikke alle med de funktionaliteter, som vi kunne forvente. Derfor bliver der hver dag afvist et hav af apps. Derfor er det altid en god ide, at få sin app udviklet eller gennemgået af professionelle, der til dagligt arbejder med app programmering – her er nogle af de mest almindelige fejl til, hvorfor en app bliver afvist af feks. Apple.

Crash og fejl
Du skal kun indsende din app til anmeldelse, når den er færdig og klar til at blive offentliggjort. Sørg for at teste din app grundigt på enheder og rette alle fejl inden du indsender den til gennemgang. En af de hyppigste fejl er, at appen crasher – det vil sige, at appen ufrivilligt lukker ned.

Broken Links
Alle links i din app skal være funktionelle. Dette inkluderer links til brugerstøtte med opdateret kontaktinformation for alle apps. Hvis du tilbyder automatisk fornyelige eller gratis abonnementer eller din app er i børnekategorien, skal du også have et link til din privatlivspolitik.

“Placeholder” til content
Afslut alle billeder og tekst i din app, inden du sender den til anmeldelse. Apps, der stadig er under udvikling eller opfattes sådan grundet placeholder til content, er ikke klar til at blive distribueret og kan derfor ikke godkendes.

Ufuldstændig information
Indtast alle de oplysninger, der er nødvendige for at gennemgå din app i App Review – App Store Connect. Hvis nogle funktioner kræver login, skal du angive et gyldigt demo-brugernavn og adgangskode. Hvis der er særlige konfigurationer, der skal indstilles, skal du inkludere detaljerne. Hvis funktioner kræver et miljø, der er svært at replikere eller kræver specifik hardware, skal du være forberedt på, at du skal levere en demo-video eller den pågældende hardware. Sørg også for, at dine kontaktoplysninger er fuldstændige og opdaterede.