De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indholdet sponsoreret."

Større virksomheder har ofte mange mødelokaler, men mange af dem bærer desværre præg af copy-paste-indretning. Samme møbler, samme gulvtæppe, samme vandkøler, samme samme samme… Det er faktisk rigtig synd, når man man få midler kan skabe en masse variation, så hvert mødelokale inspirerer til noget forskellig.

– Det klassiske mødelokale

Det er mange gange blevet påvist at vi bliver påvirket af de omgivelser vi er i. Det er både farvevalget, indretningen og belysningen som har en væsentlige rolle i dette. His du lave et klassisk mødelokale med et stort bord, lyse vægge og sparsomt indrettet, måske med en en enklet drikkevandsautomat eller lille køleskab med sodavand, så er du sikker op at du der ikke er meget der forstyrrer øjet og folk vil være fokuseret og koncentreret. Sådan en type mødelokale er dog kun bedst til kortere møder, hvor fokus skal være på én talende. Efter et stykke til vil folk kede sig og lokalet inspirerer ikke til sparring og samarbejdsmøder.

– Det kreative mødelokale

Hvis du istedet lave et mødelokale med flere runde borde, lidt mere udsmykning på væggene og flere farve, så styrker du lysten til at tænke kreativt. Her kan su også stille drikkevarerne fremme, så folk selv henter. Det giver en fornemmelse af noget afslappet og det fremmer igen lysten til at samarbejde og tænke nye tanker.

– Det eksklusive mødelokale

Det er altid en god ide at have et ærligt mødelokale hvor man inviterer de store kunder ind. Det er her du gerne må have ægte tæpper på gulvet, store tunge gardiner, flotte bløde sofamøbler og reoler med masser af bøger. Her kan du måske have et vinkøleskab sående. Et vinkøleskab har den fordel at man kan se ind igennem glaslågen og nyde synet af lækker vin, men du kan naturligvis også sagtens have vand eller lidt lækker eksklusiv sodavand liggende. Find et vinkøleskab der passe til jeres mødelokale her