De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indholdet sponsoreret."

Når man opstarter en virksomhed og man er nået til det punkt, hvor man skal skabe noget opmærksomhed omkring sin virksomhed, så er der mange metoder man kan vælge. Disse metoder afhænger selvfølgelig af hvilken type virksomhed man har og hvilket produkt man sælger. Men en ting er sikkert, man kan ikke blot sætte sin lid til en strategi, men man bliver nød til at afprøve forskellige muligheder. Selvom vi befinder os i en digital levealder, så kan det godt betale sig at kombinere digital og offline marketing.

Annoncer

Vi har kendt til annoncer i mange år, hvor de har været at finde i aviser, magasiner og andre skriftlige medier. I dag kender de fleste unge mennesker kun til annoncer under navnet ”ads” som jo er at finde på google, Facebook, Youtube osv. Denne type online marketing er enormt effektiv, da vi for det meste kun får vist de annoncer som er relevante for os. De online annoncer bliver derfor stadigt mere effektive en de skriftlige annoncer, da der er færre som læser den fysiske avis.

Pop ups 

Men som sagt er det vigtigt, at en virksomhed ikke kun er tilstede på nettet. Dette er især tilfældet, hvis virksomheden har en fysisk butik, hvor der bliver solgt et produkt. Offline marketing kan bestå af mange ting som fx plakater og brochure. Men offline kan også bestå af mennesker, som tager ud i landet og fortæller folk om virksomheden på forskellige måder. Dette kan fx bestå af en pop up stand som inkluderer et par ansatte, en brochureholder og et par Beach flags. Denne type fungerer dog klart bedst, når de bliver placeret et sted, hvor virksomheden giver mening for menneskerne og omvendt. En virksomhed som leder efter ansatte kan fx opstille en pop up bod på et universitet eller andre uddannelsesinstitutioner.