De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indholdet sponsoreret."

Det findes rigtig mange sider som samler anmeldelser af forskellige hjemmesider. Der findes de store som trustpilot, ratepanel, men også mindre sider som ratemystore.dk og siteedit.dk. Det altid en god idé at læse om hvad andre har oplevet om siden, men hvad der er endnu mere vigtigt er hvad du selv føler når du besøger en side. Internet handel har efter hånden eksisteret i mange år, så dig som enkelt person har faktisk gode forudsætninger for at tjekke om en side virker troværdig. Læs med her.

Når vi snakker tryghed på internettet kan vi ikke komme uden om reputation management, det er netop sider som trustpilot og generelle anmeldelse sider som skaber dette. Men denne artikel handler om hvordan du igennem tekst, information og billeder skaber tryghed ved dine besøgende. En hjemmeside som festkomikeren.dk, der bl.a. tilbyder underholdning til bryllup og en masse andet underholdning, har en hel side omkring tryghed, som han kalder tryghedsgaranti. Tryghedsgarantien består af 4 elementer, som er prisgaranti på alle former for underholdning, hvilket vil sige at hvis du finder en tilsvarende professionel komiker som tilbyder de samme former for underholdning, matcher festkomikeren.dk prisen. Leverings og service garanti, hvilket betyder at festkomikeren altid kommer til den aftalte tid – hvis ikke, kvitteres der med et gavekort. Personlig rådgivning er vigtigt og det er her servicegarantien kommer ind i billede. Her har du mulighed for at booke en gratis rådgivningssession, hvor du kan få besvaret alle de spørgsmål, som der vil være ved større arrangementer.

Gør dine besøgende tryg gennem information

Ligegyldigt om det er en dyr eller billig ting, så handler det om at gøre sin kunde tryg. Dog er der mange måder at vække kundes tillid på, hvilket er belyst i ovenstående tekst og artikler som der henvises til. Men information som adresse, cvr nummer, mail og ikke mindst et billede af personen eller personerne bag siden, er også en stor tillidsskaber og bør altid stå tydeligt på enhver hjemmeside.