De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indholdet sponsoreret."

Som butiksejer oplever du sandsynligvis den hårde konkurrence på daglig basis. Der er rift om kunderne, især i større byer som København, Århus og Odense. Derfor er det vigtigt at sætte ind på den lokale markedsføring for at skille sig ud i gadebilledet og tiltrække flere kunder til netop din butik.

Skab blikfang

Først og fremmest handler det om at få butikken til at skille sig ud i gadebilledet, så potentielle kunder lægger mærker til den. Det kan du gøre ved at tage et kig på de omkringliggende butikker og tænke i nye og alternative baner. Når din butik er anderledes i udtrykket, skaber du blikfang og vækker en nysgerrighed hos forbigående.

Du kan styrke blikfanget ved at skilte på gaden. Sørg for, at dine skilte er simple, men stadig fanger opmærksomhed med for eksempel en kraftig farve eller et interessant billede. Du kan også lave dine egne håndskrevne gadeskilte, som med garanti er helt unikke. Hvis du ikke allerede har et gadeskilt, kan du finde et her.

Indret butikken personligt

Når kunden så træder ind i butikken, skal de møde en indbydende indretning. En måde at gøre det på, er at indrette butikken hyggeligt og hjemligt. Det kan du for eksempel gøre ved at dekorere væggene eller hænge noget op dem. Her I den mørke tid kan det også sprede en hyggelig stemning, hvis butikken er dekoreret med lyskæder, eller der er tændte stearinlys. Du har altså rig mulighed for at indrette butikken personligt, så den får din egen identitet.

Lad passionen skinne igennem

En personlig indretning er dog ikke nok. Der er stor værdi i at gøre en indsats for at give besøgende en varm og personlig betjening. Når du viser interesse for dine kunder og deres behov, skinner din passion igennem. Det skaber en stor troværdighed om butikkens brand og dig og dine ansatte som repræsentanter for dette.