De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indholdet sponsoreret."

Der opstår flere og flere virksomheder, der kommer flere og flere mulige kunder, markedet bliver mere og mere fyldt. Det kan efterhånden være svært at stikke ud fra mængden – især på en positiv måde. Desværre bliver du næsten nødt til at stikke op fra massemængden, hvis du vil opretholde virksomheden vækst. For de monopoliserende gigantkonglomerater er på fremmarch og opsuger store dele af markedet. I de senere år er markedet blevet gødet til at kunne gro disse konglomerater, der indsætter sig selv i alle aspekter af kundernes liv, så de egentlig ikke har brug for at bruge andre virksomheder. Ved Amazon kan du først og fremmest købe alle former for produkter, men de har også data mining, software, betalingsprocesser, audiobooks, sociale netværker, musikstreaming, videostreaming, spiludvikling, diverse teknologiudviklinger, sikkerhed osv. Hvordan kan du bekæmpe sådan en gigant?

Marketing – den lille mands våben

Giganterne kan nå ind i alle menneskers liv. Det kan du givetvis ikke, men du kan nå deres opmærksomhed, hvilket er første skridt. Når kunden har opdaget flyderen i markedsoverfladen, gælder det om at hive dem hen til din virksomhed. Her et par gode tips:

  • Gør brug af professionelle marketingsfirmaer, der har styr på, hvad der kan virke lige nu. Det ved også, hvordan netop din virksomhed skal markedsføres.
  • Hvis I har fundet på en genial markedsføring, så sats penge på det. Ideelt vil marketing være med til at hive flere kunder ind (og dermed penge), end markedsføringen har kostet. Hvis virksomheden har brug for et økonomisk skub til den marketing, så tryk her.
  • Overvej, hvad der hiver øjne til sig. Hvis reklamen blot viser, hvor billig virksomhedens service er, virker den nok ikke optimalt. Markedsføringen skal gribe opmærksomheden. Du skal egentlig ikke have fokus på, hvor god virksomheden er, men hvor god reklamen er. Det er reklamen, der skal virke interessant.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here