De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indholdet sponsoreret."

Microsoft Dynamics er det absolut mest anvendte system til økonomistyring herhjemme og i resten af verden, og herunder får du et indblik i, hvorfor det er sådan.

Det kan næppe diskuteres, at økonomisystemer er et punkt, der er nødvendigt for selvstændigt erhvervsdrivende og større virksomheder. Det er software-platforme, som, hvis de bruges rigtigt, kan sørge for, at der bliver frigjort mange hundrede timer hver måned fra din kalender. Den sunde forretningsudvikling kan give ledelsen mere tid til de arbejdsopgaver, der er vigtige, og mindre til at holde styr på finanserne.

Der har været mange økonomisystemer på markedet

I tidens løb har der været frigivet et utal af økonomisystemer. De har hver især haft fordele og ulemper, og imens nogle stadig er på markedet, så er der andre, der ikke længere er her. Det betyder, at der har været stor konkurrence og generelt et stort marked, hvor det har været svært at finde det system, der passer bedst til ens virksomhed.

Det kræver, at man tester

Førend man ved, om man har fundet det rigtige system, er det nødvendigt, at man tester dem af for at se, hvorvidt det kan håndtere alle de processer, der er. Der findes adskillige steder, hvor det er muligt at finde et ERP-system, men det, der har erobret markedet, er faktisk intet mindre end det danskudviklede ERP-system, Microsoft Dynamics.

Det mest populære system herhjemme

Det har været på markedet i lidt længere end fem år, og det er dermed et af de ERP-systemer, der er mest udbredt i verden og ikke mindst herhjemme, hvor det er det absolut mest anvendte system.