De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indholdet sponsoreret."

Der er nok ikke den store tvivl om, at der er mange millioner mennesker verden over, der glæder sig til at få fingrene i den næste iPhone 8, der forventes at komme i handlen til efteråret. Der er meget få virksomheder som Apple, der formår at skabe en hype omkring deres produkter og så endda længe inden, at de overhovedet er i handlen.

Der var mange, der blev en lille smule skuffet, da iPhone 7 kom på markedet, da der var en del der mente, at den ikke helt levede op til forventningerne, og mere eller mindre blot var en opgraderet udgave af iPhone 6S og ikke så meget en helt ny mode.

Jubilæums modellen

I år er det 10 år siden at den første iPhone så dagens lys og med et trylleslag ændrede verden og hvordan vi så på smartphones. Det betyder også, at der er rigtig mange der forventer at de kommer med noget, der virkelig vil være en forbedring i forhold til de seneste par modeller.

Der har allerede været et væld af spekulationer omkring modellen, og hvilke specifikationer  den kommer til at have. Hvor mange af dem der kommer til holde stik vides endnu ikke, eller der er i hvert fald meget få der ved de.

Hjemmesiden 9to5mac har lagt denne video ud, der angiveligt skulle være den kommende iPhone