De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indholdet sponsoreret."

En ny form af markedsførings bureau, er ved at stige til tops i boligbranchen. Bureauet hjælper dig med at sælge din bolig, ved at specialisere sig i online bolig markedsføring. Dette er ekstremt effektivt hvis du vælger at gå udenom den dyre ejendomsmægler. Læs med her hvis du gerne vil vide mere om det nye bureau, eller hvis du gerne vil vide mere om hvordan man selv kan sælge sin ejendom.

Udenom ejendomsmægleren

Flere og flere vælger at droppe ejendomsmægleren, pga den dyre pris, og det manglende engagement. Hvilket er forståeligt da de fleste boligejere udtrykker utilfredshed med ejendomsmæglerne, både ved køb og salg af hus. Branchen er desværre gået hen og er blevet præget af arrogance og manglende engagement. Det kan være bekymrende at komme ud til den ene bolig efter den anden, hvor man bliver modtaget af den ene efter anden arrogante duksedreng, hvor farmand stadig stopper skjorten langt ned i buksen. De virker ofte alt for arrogante, og ved sjældent særlig meget om selve boligen. Vi tror derfor at der er langt større muligheder, i selv at sælge din ejendom. Man kan få akkurat det samme online, som man kan få hos en ejendomsmægler, nemlig netværk. Grunden til at man bruger ejendomsmægler, er jo kun fordi at huset bliver vist for en masse mennesker. Men hvis man tilegner sig online kunnen, kan man nemt skaffe samme opmærksomhed online.

Sådan markedsføre du din bolig

Ideén er at du selv sælger boligen online, men hvordan gør man lige det? Det nye bureau esoft.com, hjælper dig med at markedsføre din bolig igennem online materiale som fx video, billede, slideshow, teksforfatning og meget mere. Det nye bureau er eksperter i at sælge ejendomme online, og er fremtidens form for ejendomsmægler. Når folk finder ud af mulighederne, som der er ved at sælge deres boliger online selv, så får de brug for nogle mennesker der er gode til at lave salgsmaterialet.