De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indholdet sponsoreret."

De fleste kontorer benytter sig af rengøringshjælp udefra. Det er ikke muligt at nå det hele, når man har en travl hverdag. Derfor køber mange sig til et rent kontor. Nogle gange er det slet ikke til at se, at der har været en rengøringsmand eller -kvinde på besøg. Når man har lavet en samarbejdsaftale med rengøring, så gennemgås kontoret ofte, hvor der opstilles nogle krav og mødet slutter ofte med en forventningsafstemning. Det kan være dyrt, hvis man ikke har den store omsætning i begyndelsen.

Et billigere alternativ

I stedet for at betale en dyr rengøringshjælp for at støvsuge kontorets gulv, kan man selv investere i en støvsuger. Hvis ikke man ønsker at bruge medarbejdernes dyrbare timer på støvsugning, så kan man efterhånden købe en billig robotstøvsuger, der kan klare gulvene på et par timer, hvor der alligevel ikke er nogen på arbejde. Hvis man har dørkarme, skal man være opmærksom på, at støvsugeren naturligvis ikke selv kan passere disse.
Det tager helt afgjort længere tid at have en robotstøvsuger til at ordne kontorerne, men omvendt kan det klares om natten. Det betyder dog, at der ikke kan tilkobles en alarm, uden at denne går i gang ved bevægelse hos støvsugeren.
Du kan finde forskellige udgaver og modeller af robotstøvsugere her.

Et meget billigere alternativ

Hvis budgettet ikke er til at hyre en ugentlig rengøring, så kan man i stedet udvælge nogle medarbejdere, der skal klare rengøringen på arbejdspladsen. For at de udvalgte ikke kører surt i det, så bør man overveje at lade rengøringen gå på tur. Det vil de fleste også føle vil være mest fair, da der formentlig ikke er nogen, der ønsker at bruge sin arbejdsdag på at gøre rent. Her er det vigtigt, at man er meget skarp på, hvad der skal klares ved sådan en rengøring, så der ikke er nogen, der hopper over, hvor gærdet er lavest.