De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indholdet sponsoreret."

Har I i virksomheden på det seneste fået åbnet øjnene for den internationale verden, måske af den grund at I allerede er godt kørende på det nationale plan? Så kan der med god grund være brug for inspiration til måder, hvorpå I kan bryde barrieren og komme ud på det internationale marked på rolig vis.

Bryd sprogmuren

Det behøver ikke være at placere en fysisk butik på en gågade i Paris, der giver jer et gennembrud internationalt. Muligvis mangler I blot at lære at forstå dem, så de gensidigt kan forstå jer. Sproget er ofte den største udfordring to lande imellem. Det er en perfekt årsag til at lade et oversættelsesbureau lave eksempelvis en oversættelse til tysk, engelsk eller fransk – til dette kan https://dotranslations.com/ hjælpe. Det er et oversættelsesbureau, der gerne hjælper med oversættelser, og de har specialister inden for alverdens brancher. De er ikke i mangel af erfaring, hvilket sjældent skader.

Online markedsføring

Når I er nået forbi punktet med sprogbarriererne, kommer I til det næste: markedsføring. Hvordan vil I internationalt reklamere for jeres virksomheds tilbud og produkter? Man kan gå ad den lidt aggressive vej og direkte hænge reklamebannere op i flere storbyer, eller I kan arbejde muligvis mere roligt og effektivt. Den sidste kan overkommes ved at oprette en professionel profil på et eller flere sociale medier. Hvad er mere brugt internationalt end dem? På de sociale medier kan I få fat i lige præcis den målgruppe, I har brug for. Der er nemlig personer i stort set alle aldersgrupper. I kan oplæres i at lave spændende og fængende opslag, som vil fastholde kundens interesse og evt. skaffe jer nye hele tiden. De sociale medier en kæmpe drivkraft i mange flere virksomheder, end man kan forestille sig – og de kan også blive i jeres.