De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indholdet sponsoreret."

Der findes mange måder at markedsføre sig på. En af de mest effektive er affiliate-markedsføring, hvor du for relativt få midler kan skabe en hel hær af provisionslønnede sælgere.

Du tænker sikkert, at det må være besværligt. Det er det dog ikke. Faktisk har du mulighed for at gøre det forholdsvist nemt. Der findes en lang række tjenester, hvor du kan tilmelde din virksomhed. Her skal du typisk levere nogle billeder eller andet, som de personer, der er tilmeldt affiliate-netværket, har mulighed for at anvende.

Men hvordan fungerer det så? Når først du har tilmeldt dig de forskellige affiliate-netværk (du behøver ikke at vælge mere end én), så skal du blot vente på, at der er nogle, der vælger at benytte sig af din affiliate-plan. Det kunne eksempelvis være RabatBanditten.dk, hvor du blandt andet kan finde en rabatkode til Unoeuro.

 

Hvilke affiliate-netværk findes der?

Før du kan blive annoncør, er du nødt til at tilmelde dig et affiliate-netværk. Der findes mange forskellige sider, hvor du kan gøre dette. Et par af dem er EuroAds, Tradedoubler, Partner-Ads og AdService Media. Klik dig ind på deres hjemmesider, så du kan finde ud af, hvordan du bliver annoncør. Typisk skal du blot tilmelde dig på hjemmesiden.

Det er ikke ret besværligt, hvis blot tænker over, hvor meget du kan få igen. Du kan få din investering mange igen. Det koster nemlig ikke meget at få folk til at sælge for dig. Du skal blot få nogle til at gøre det for dig. Og det er ikke svært at få.

For rigtigt mange mennesker er det en sur pligt at skulle sælge. Sådan forholder det sig imidlertid ikke, når du tilmelder dig et affiliate-netværk. Her bliver det sure arbejde gjort for dig.

Hvad mener du omkring affiliate-marketing — og har du prøvet det før? Det kunne vi godt tænke os at vide.