De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indholdet sponsoreret."
Nogle brancher er lidt vanskeligere at markedsføre end andre. Det giver sig selv. Men skal man være et geni for at kunne markedsføre de produkter, hvor platforme som Google og Facebook opsætter en lang række restriktioner, eller skal man blot være i stand til at tænke ud af boksen? Tja. Det er selvfølgelig et svært spørgsmål at besvare, og spørger man dem, der arbejder i branchen med sexlegetøj, så vil de ganske givet fremstille sig selv som yderst dygtige og kompetente marketingfolk, hvor andre uden for denne branche anser dem for ganske almindelige medarbejdere, der blot skal brande nogle specifikke produkter frem for et stykke tøj.
Men det er klart. Når man ikke må fremstille dildoer, og hvad har vi, på Google Shopping eller andet billedmateriale på lignende platforme, så må man forsøge sig med noget andet. Dette ses blandt andet med interessante fallossymboler eller genstande, der kan fremstå som andre kønsorganer. Dette er ikke at vise produktet direkte, men det er i stedet indirekte og kan hos nogen anskues som meget opfindsomt. Udarbejder man sådan billedmateriale, så vil man sandsynligvis opleve, at modtagerne af kommunikationen vil anmelde de respektive annoncer eller materialet som stødende. Her er kondomer lidt noget andet. Det er et produkt, som vi ofte har fået fortalt som værende noget positivt, da det både beskytter mod kønssygdomme samt graviditet, hvis man er på det hold.
Ift. fallossymboler og stødende indhold, er det lidt noget andet med kondomer, da man blot kan fremstille disse kondomer på en sådan facon, hvor det ikke er synderligt stødende for størstedelen af brugere på platformene. Der skal altid være nogen, som kan blive krænket eller blive krænket på andres vegne, og det må man formentlig bare tage med, når man har en forretning eller online butik. Hvis du vil se, hvordan man kan fremstille kondomer relativt sobert, kan du tjekke her.