De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indholdet sponsoreret."

Der findes efterhånden rigtig mange danske webshops og webshops som giver sig ud for at være danske troværdige webshops. Det er et problem mange reelle webshop kæmper imod, altså decideret falske webbutikker, der kun har det formål at snyde den besøgende. På bare 7 år er antallet af bedragerisager i online handel steget med hele 300 procent. Den voldsomme vækst skyldes naturligvis den stigende digitalisering i samfundet og flere og flere som handler på nettet(kilde:tv2.dk). I dette indlæg har vi kigget på nogle tips og tricks til hvordan i kan få skabt troværdighed til jeres webshop og dermed øge salget.

80% af brugere som handle online bruger Google i deres købsprocess for at undersøge markedet og opnå de bedste priser. Problemet med at jagte de gode priser, er at det sommetider kan ende med tabte penge og i store bedragerisager. Hvis du finder priser på nettet, hvor prisen ser ud til at være for god til at være sand, er den det sikkert også. Omkring 29 000 danskere blev i år 2015 snydt ved online handel, viser de seneste tal fra Rigspolitiet.

Vi har taget et kig på hvordan Livingshop.dk, som sælger alt til boligindretning online, har gjort en del du af at skabe troværdighed omkring deres butik. I bunden af siden har de listet forskellige kreditkort og adresse på deres fysiske butik i Holstebro.

Få kunden til at føles sig tryg

Der findes mange andre måder til hvordan at du kan få kunden til at føle sig tryg. Hvis du ikke har en fysisk butik, og dermed ikke har mulighed for at reklamere med det, bør du på andre måder få kunden til at føles sig tryg. I danmark har vi e-mærket som er en ordning for webshops, som opfylderne en række krav. Ved e-mærket betaler du et årligt beløb, og dermed er brugeren sikret. Ligeledes er det en god idé at skilte med virksomhedens cvr. nummer og kontaktoplysninger. Der er også mange webshops som er begyndt at tilbyde livechat, hvor der sidder en kundeservicemedarbejder klar til at svare på spørgsmål. Ligeledes hvis du kan læse at sproget på siden er fordansket, og at der er flere stavefejl, bør du overveje siden endnu en gang.