De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indholdet sponsoreret."

I århundreder har mennesker set på stjernerne for at få vejledning. I dette blogindlæg vil vi udforske historien og betydningen af nogle af de mest kendte faste stjerner og konstellationer. Den Store Vogn, også kendt som Ursa Major, er et af de mest genkendelige stjernebilleder på nattehimlen. Den ligger i nord og er en del af det større stjernebillede Ursa Major. Den store vippestjerne består af syv stjerner, hvoraf de tre klareste danner “håndtaget” på vippestjernen. Besøg horoskoper stjernetegn   for at lære dit personlige horoskop og få adgang til den største database med dybdegående artikler og generel information om astrologi og stjernetegnene.

 Nordstjernen, også kendt som Polaris,

Den store vugge er blevet brugt til navigation af sømænd og rejsende i århundreder. Den er også kendt som “Drinking Gourd” i Amerika, da den blev brugt af slaver til at flygte til friheden under borgerkrigen.

Den klareste stjerne i stjernebilledet Ursa Minor . Den befinder sig tæt på den nordlige himmelpol, hvilket gør den til en vigtig stjerne for navigation. Nordstjernen er en del af en større asterisme, der er kendt som “The Little Tilting Star”. Polaris er blevet brugt til navigation af rejsende i århundreder. Den anses også for at være en lykkestjerne og forbindes ofte med ønsker og mål.

Stjernebilledet Orion er et af de mest genkendelige på nattehimlen

Det ligger på den himmelske ækvator og er synligt i hele verden. Orion består af fire stjerner, hvoraf de tre klareste danner stjernebilledet Orion og har været brugt til navigation af rejsende i århundreder. Den er også forbundet med visdom og viden. Orion er også kendt som “Jæger”-stjernebilledet, da det ofte forbindes med jagt og krigere. Det siges også at være gudernes hjemsted i den græske mytologi.

Det ligger på den sydlige himmel og er synligt over hele verden. Scorpius består af fire stjerner, hvoraf de tre klareste danner stjernebilledet Scorpius.

Scorpius er kendt som “Skorpionen”-stjernebilledet og forbindes ofte med fare og død. Det siges også at være gudernes hjemsted i den græske mytologi.