De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indholdet sponsoreret."

Vil du gerne have et mere effektivt salgsteam? Så kan et teambuilding-arrangement være løsningen. Jo flere overvejelser, der lægges i disse aktiviteter, des mere vellykket vil eventet blive.

Målet med et teambuilding-event er som regel at skabe et stærkere team, der kender hinandens styrker og begrænsninger bedre, så effektiviteten kan skrues i vejret. Her får du et par gode råd til, hvordan du skruer et firmaarrangement på benene.

Definér et klart formål med arrangementet

Først og fremmest er det vigtigt at finde ud af, hvorfor der skal afholdes et teambuilding-arrangement. Hvad er formålet? Hvis I på forhånd har defineret et formål, så er det lettere at arrangere eventet, så det kommer til at tilgodese dette.

Det kan være, at der ligger strategiske årsager til grund for det, men det kan også være, at I har behov for at få en sjov dag, hvor I ikke skal tænke på arbejde. Det kan også styrke teamet. Måske skal I ud at fejre en sejr? Uanset hvad, er det en god idé, hvis du finder ud af, hvorfor du skal holde dit arrangement.

Hvad skal medarbejdere og virksomhed have ud af det?

Det er ikke kun formålet, der er vigtigt. Det er også vigtigt, at I kan måle, om der er kommet det ud af teambuilding’en, der skulle; derfor bør I altid definere et klart mål for, hvad både virksomhed og medarbejdere skal have ud af arrangementet.

Det er nemmere at se, om det har været en succes, hvis I har defineret nogle helt klare mål på forhånd.

Sørg for at komme væk fra de vante rammer

Når I skal afholde teambuilding-arrangementer, er det en god idé, at det ikke gøres i de faste rammer, I befinder jer i til daglig. Man skal ud at suge ny viden og inspiration til sig, og derfor er det vigtigt, at rammerne også ændres. Lej nogle konferencelokaler, hvor I kan afholde det, og sørg for, at deltagerne ikke har adgang til mail og firmatelefon; ting, der kan påvirke deres performance.