De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indholdet sponsoreret."

I denne artikel tager vi udgangspunkt i en specifik hjemmeside, eller nærmere en webshop ved navn pillestoker.dk. Her kigger vi på hvad usability og hvad det grafiske udtryk gør ved brugeren og hvordan det virker – læs med her.

Pillestoker.dk er en dansk webshop der forhandler pillefyr, kedler og alle former for tilbehør og reservedele. Det er en webshop, der har alt hvad man skal bruge, hvis man står overfor at skulle anskaffe sig et pillefyr, udskifte sit eksisterende eller hvis man blot mangler reservedele. Det er en meget nichepræget webshop, som ligeledes har en begrænset målgruppe, da  produkterne langt fra henvender sig til alle. 

Siden henvender sig til personer, der ved, hvad de leder efter. Hvis man kender model og producent på det man søger, er det utrolig let at finde rundt på webshoppen, og der er ingen uforudsete udfordringer forbundet med det.

Udover de mange forskellige produkter der findes på webshoppen, så informere siden også om de energitilskud der kan søges, når man skal udskifte sit gamle varmeanlæg. Derudover har Pillestoker.dk også en anden glimrende service, hvilket er at man kan hente manualer, hvis man skulle have mistet dem, eller finde dem digitalt.

Brugervenlig spiller en stor rolle

Hvor der ikke er gjort så meget ud af det visuelle med et lækkert design, så er der virkelig tænkt på brugervenligheden, også kaldet for usability. Det er nemt at navigere rundt, og det er ikke svært at finde hvad man søger, hvis man blot ved, hvad der er. Det er ikke en hjemmeside, hvor man går på opdagelse og virkelig bliver inspireret, men et sted hvor man køber produkter, som man lige præcis mangler.

Pillestoker.dk er ikke e-mærket, men den er webshop mærket, har tilmeldt sig co2 neutralt website og det er nemt at finde kontaktinfo og vilkår for handel på sitet.