De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indholdet sponsoreret."

Når det arbejdes med online markedsføring er det vigtig at have et vågn øje til konkurrenterne. Når man snakker søgemaskineoptimering er det specielt vigtigt, da man på nogle måde kan skade en konkurrent. Der går mange rygter omkring negativ SEO og mange er i tvivl om hvor stor skade man egentligt kan gøre. Før i tiden var der mange virksomeder som brugte det, men det ses ikke så meget længere. Nu er det mere på offentlige profiler som Google my business, Trustpilot og Ratepanel. Dog er der stadig virksomheder som sender skadelige links til hinanden. Læs med her og få en forståelse af hvad negativ SEO er og hvordan i kan tjekke om i er ramt.

At lave negativ markedsføring er strengs ulovligt og kan blive straffet med fælgelse. Der findes mange måde at lave negativ markedsføring på, og en af dem er negativ SEO som handler om at man skaffer en meget stor mængde “dårlige”, links til det website man ønsker at påvirke negativt. Her menes der links fra casino, sex eller andre sider som er skadelige for Google. Links som disse skader placeringerne i søgemaskiner som Google hurtigt og klassificerer som spamlinks. Normalt påvirker links udvikligen af søgeord positivt men med dårlige links er effekten det modsatte.

Google er blevet klogere

Det var et stort problem for Google tidligere, og derfor er søgemaskinen blevet bedre til at håndtere dette. Deres algoritme opdatering Google Penguin, gjorde at Google så bort fra negative links, og gav den blot en 0 værdi. Dog kan det stadig se ærgerligt ud i ens linkprofil, og derfor kan det give god mening at bede Google om at se bort fra dette.Læs iøvrigt dette indlæg om skadelige links her og om hvordan du sender en liste ind til Google. Virksomheden Outdoordesign, som sælger parkudstyr, bålpladser og byrumsinventar, har tidligere været ramt af en stor mængde negative links, men blev hurtigt fjernet igen, og placeringerne kom på rette fod.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here