De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indholdet sponsoreret."

Der er ikke noget værre end en video med dårlig lyd. Og skal man lave videomarketing er det ikke godt med dårlig lyd, det virker simpelthen bare uprofessionelt. Forstil dig at du skal se en god film, som du har set biografen, men du har kun lyden fra dit tv. Det giver en helt anden effekt, du kan ikke leve dig helt ind i filmen, da der ikke er dybde nok i lyden. Af den grund kan man ikke helt koncentrere sig om filmen, fordi man er frustreret over den dårlige lyd.

Det fungere lidt på samme måde, når man skal lave en marketingvideo. Hvis du bruger en dårlig mikrofon, kan seerne ikke koncentrere sig. De kommer til af fokuserer på den dårlige lyd og prøver måske at kode, hvad det er der bliver sagt. Men er lyden så dårlig at det er umuligt at forstå, så er din video ikke interessant. Hvis seerne ikke kan forstå hvad der bliver sagt, forstår de heller ikke dit budskab og så er dine penge spildt. Hele pointen med at lave en marketing video er jo, at får et bestemt budskab ud til sin målgruppe. Det kan være for at skabe interesse, mersalg eller en anden form for konvertering.

Invester i en god mikrofon

Lyden påvirker dine følelser mere end billedet, derfor er det en god ide at investere i en god mikrofon. Det kan være en mikrofon med forholdsvis lidt støj og høj lydkvalitet. Den gode lyd vil gøre det meget nemmer, for dine seere, at forstå hvad du siger og dit budskab vil komme lettere igennem. Det er med til at skabe interesse og virker meget mere professionelt. Selv om modtageren af videoen har dårlige højttalere vil det uden tvivl være et bedre udgangspunkt med en god mikrofon. Så længe du ved at dit indhold bliver produceret med høj kvalitet kan du være sikker på, at videoen vil vægge mere opsigt end hvis den var produceret med lav kvalitet.